Gratis TFP-foto....?
Ja, du kan få et gratis fotoshoot - også kaldet TFP (Time For Pictures), hvor der ikke er penge involveret og du som model og jeg som fotograf gør det for at få billeder til vores portfolie, hjemmeside, Instagram m.m.
 
Før vores shoot
Det kræver ikke noget specielt af dig hverken personligt eller fysisk at skulle stå model. Hvis du er en ny model, så hjælper jeg dig gerne i gang med lidt poseringer.
Tjek evt. 
Sorelle Amours "HOW TO POSE IN PHOTOS - 9 Tricks Pros Use to Look Perfect" - hun er lidt småskør men ret underholdende samtidigt...!
Tag gerne tre forskellige slags tøj med til shootet og gerne solbriller, hat, halskæder, andre smykker eller andre sjove ting.
Selve shootet
Vi mødes og får en god snak før vi gå i gang med at skyde fotos. Det giver en afslappet stemning og vi får afstemt vores forventninger til foto-shootet.
De første fotos blive sjældent gode, så vi varmer op med hurtigt at skyde nogle fotos for at få indstillet lyset og få en afslappet stemning. De bedste fotos kommer som oftest hen mod midten/slutningen af et foto-shoot, alt efter modellens erfaring.
Undervejs kigger vi lidt på billederne bag på kameraets skærm og ser hvordan det skrider frem og justerer eventuelt poseringer eller stil. 
Efter shootet taler vi om hvordan det hele gik og så udfylder og underskriver vi en kontrakt for shootet
 
Kontrakt, hvorfor ?
Vi underskriver sammen en kontrakt som understreger over for hinanden, hvordan billederne må bruger og modellens brugsretten til billederne beskrives. Ophavsretten vil, jfr Ophavsretsloven §1, altid tilhøre den person der skaber værket (fotografen).
Kontrakten sikrer også hvor billederne må bruges, under hvilke forudsætninger, og også hvordan parterne skal agere i tilfælde af misbrug af billederne.
Studie/lokation: 
Jeg fotograferer fra studiet i Rødovre Centrum men kører lige så gerne ud på spændende lokationer som Aldershvile slotspark, Frederiksberg Have, Københavns havn eller hvor vi finde på at tage hen med hensyntagen til både modellens og fotografens idéer. Kan du bedst lide storby eller naturomgivelser....? Der er massere af steder i og omkring København med spændende muligheder.
Nogle dage shootet, vil du få et link med udvalgte foto fra vores foto-shoot. Du vil her kunne downloade fotos enkeltvis eller som en komplet pakke i zip-format.
Send
For for din besked - den vil jeg reagere på snarest !
Til top